Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Véget ért az RTL Klub Álarcos énekes című műsora, stílszerűen a húsvéti döntőt a Nyuszi nyerte a közönség és a nyomozók döntése alapján. Ám a győztes most megdöbbentő magánéleti titkot árult el magáról. 

A Nyuszi-maszkos Gallusz Niki nyerte meg az Álarcos énekes első évadát. A 45 éves színésznőnek nem esett nehezére megőrizni a titkát, mindössze egyetlen emberrel, a párjával, Laurával osztotta meg – írja a Blikk.

Tíz éve vagyunk együtt, nagyon egy hullámhosszon vagyunk! Ismer, látta, hogy mennyire fontos számomra a részvétel, és szurkolt. Támogatott akkor is, amikor egy régebbi ínszalagsérülésem, amit nem pihentettem rendesen, komoly fájdalmakat okozott.(…)

Ápolt, amikor felpolcolt lábbal már alig vártam, hogy próbálni mehessek” – mesélte Gallusz Niki, aki elárulta, hogy az utóbbi években miért nem vállalt tévés szerepléseket. Beszélt még a Blikknek Nikolett arról is, hogy családja előtt is titkolózott, pedig utólag kiderült, rokonai sejtették, hogy ő személyesítheti meg a Nyuszit.

A tévés szerepléseket azért vállaltam, hogy népszerűsítsem a színházi létemet, és legyen benyomása rólam az embereknek. A Madách Színházban magamra találtam, elégedett lehetek a feladataimmal.

Amíg az embernek huszonévesen jól áll a kísérletező marhaság, az idő múlásával tapasztal és szelektál. Korábban sok interjút adtam, de eljutottam oda, hogy inkább a munkámról beszélnék, mint a magánéletemről – mondta Nikolett, aki néhány éve ismét iskolapadba ült, s már mentálhigiénés segítőként is dolgozik.

A koronavírus-járvány miatt Gallusz Nikolett is önkéntes karanténba vonult, mint mondja, végre van ideje pihenni, olvasni, ám mégsem önfeledt minden pillanat, ugyanis kiskutyája nagyon beteg.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here