Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Indexnek hála készült egy videóösszeállítás a Fidesz média által beküldött kérdésekből melyeket az Operatív Törzs sajtótájékoztatóira juttattak el. A magas fokú s@ggnyalás még a Fidesz minisztert is megizzasztja.

Van az a vicc, hogy a kemény hangvételű ellenzéki szovjet lap újságírója felteszi a kekec kérdést Sztálin elvtársának: ön tényleg ennyire tökéletes döntéseket hoz vagy még ennél is jobbakat? Majd megjelenik a szerkesztőségnél a fekete autó és elviszik az újságírót. Aki rémülten kérdezi, de hát elvtársak miért? Amire a válasz csak annyi volt, hogy kérdésével azt sugallta, hogy Sztálin elvtárs nem mindig maximálisan tökéletes döntéseket hozz.

Nos a Fidesz propaganda médiának nem kell rettegnie, hiszen s@ggnyalásból kimaxolták a szovjet újságírói iskola összes szintjét. Olyannyira hogy szemmel láthatólag már a Fidesz kancellária miniszterének is gondot okoz, hogy ezekkel a hatalmas rácuppanós nyelvcsapásokkal mit is kezdjen.

Ilyen az amikor az iskolás túl teljesít, mert nem csak az izzasztó kérdéseket nehéz állni egy politikusnak, hanem azt is amikor nagy nyilvánosság előtt nyalogatják az ánuszrózsáját semmire nem jó kérdésekkel: és egyszerűbb azt mondani, hogy jó ugorjunk.

Egyszerűen ki kell mondani, akiknek ez a legfontosabb újságíró tevékenységük egy járványvészhelyzet kellős közepén, bizony nem csak alávaló emberek, hanem igencsak beteglelkűek is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here