Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányzati propaganda média közölte a szomorú hírt: Andy Vajna özvegyének fánk-biznisze már korábban is veszélybe került, de most a koronavírus végleg betett az üzletnek. Ebből a hírből is látszik, remekül működik Orbánék gazdasági mentőcsomagja.

Végleg bezár Vajna Tímea fánkozója, a Mr Funk nevű üzlet. A cég, amelyet az özvegy sógora, Visváder Tamás húzott ki a csávából Andy Vajna halála után, nem bír tovább a veszteségekkel.

Úgy döntöttünk, hogy ezt az üzletet elhagyjuk. Timi mindenben támogat engem, ő bízott meg az üzlet bezárásával. Mindennap beszélünk, és minden lépést is megbeszélünk. Nem tagadom, ez a helyzet lelkileg megvisel minket, de én eljutottam arra a szintre, hogy elfogadom. Nem is tehetünk mást, hiszen rajtunk kívül álló dolgok miatt történt, ami történt. Tehetetlenek voltunk – nyilatkozta a Ripostnak az üzletember.

Az utóbbi egykét hónap olyan rosszul sikerült az Arany János utcabeli helynek, hogy nincs más választás: be kellett zárni, ugyanis a forgalom a huszadára csökkent vissza. Így nemhogy a 3-4 millió forintos bérleti díjat, de a 16 millió forintos havi kiadásokat sem tudták fizetni.

Közben Orbánék nagy csinnadrattával jelentették be csuda gazdasági mentőcsomagjukat, amit nem csak az ellenzék, de szint ez összes szakmai szervezet is elégtelennek minősített.

Az MSZP Orbánék fabatkát sem érő gazdasági mentőcsomagjára egy közleményben így reagáltak:

A magyar kormány úgy döntött, hogy szemben a környező országok vezetőivel, Magyarországon csak a munkabérek maximum 35%-ának fizetését vállalja át a munkáltatóktól, azt is csak májustól- kezdődik az MSZP videója.

Ezzel jelentősen ellehetetlenítve a dolgozók megtartását. Minden nap késlekedés, munkahelyek ezreinek megszűnését eredményezi. Szlovákiában, Csehországban, de még Romániában is 75-80%-ot pótol az állam- szögezi le a párt.

Az MSZP azt is kifejti, hogy ez azt jelenti, hogy a magyar cégek többsége nem fogja tudni kigazdálkodni a bérek 65-70%-át, így kénytelenek lesznek elküldeni a dolgozóikat. A kormányt nem érdeklik a magyar munkavállalók.

A propaganda média nem fogja megírni, hogy annyira semmit nem ér Orbánék gazdasági mentőcsomagja, hogy még Vajna Timi fánkozóját sem tudta megmenteni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbánék nem tudják megfelelően kezelni a válságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here