Április 27-től nemcsak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain, hanem a főváros valamennyi kereskedelmi egységében, üzletekben, élelmiszerboltokban, piacokon, továbbá a taxik igénybevételekor is kötelező lesz a maszkok viselése.

A FŐVÁROS VALAMENNYI KERESKEDELMI EGYSÉGÉBEN, ÜZLETEKBEN, ÉLELMISZERBOLTOKBAN, PIACOKON, TOVÁBBÁ A TAXIK IGÉNYBEVÉTELEKOR IS KÖTELEZŐ LESZ MASZKOT, ILLETVE ARCOT ELTAKARÓ KENDŐT VAGY SÁLAT  VISELNI
– rendelte el Karácsony Gergely. A főpolgármester egy, a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be döntését, hozzátéve:

 

Döntésünket egyeztettem a kormánnyal is. Tudom, ez egy újabb kényelmetlen intézkedés, de egyben szükséges, mindannyiunk érdekében, ezért kérem az együttműködésüket. Óvjuk meg mások és saját egészségünket is – fogalmazott.

Karácsony Gergely főpolgármester a múlt héten már indokoltnak látta a szigorítást Budapesten, ezért elrendelte, hogy a BKK járataira csak valamilyen arcot eltakaró kendővel, sállal vagy maszkkal lehet felszállni április 27-től.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here