Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Április 27-től nemcsak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain, hanem a főváros valamennyi kereskedelmi egységében, üzletekben, élelmiszerboltokban, piacokon, továbbá a taxik igénybevételekor is kötelező lesz a maszkok viselése.

A FŐVÁROS VALAMENNYI KERESKEDELMI EGYSÉGÉBEN, ÜZLETEKBEN, ÉLELMISZERBOLTOKBAN, PIACOKON, TOVÁBBÁ A TAXIK IGÉNYBEVÉTELEKOR IS KÖTELEZŐ LESZ MASZKOT, ILLETVE ARCOT ELTAKARÓ KENDŐT VAGY SÁLAT  VISELNI
– rendelte el Karácsony Gergely. A főpolgármester egy, a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be döntését, hozzátéve:

 

Döntésünket egyeztettem a kormánnyal is. Tudom, ez egy újabb kényelmetlen intézkedés, de egyben szükséges, mindannyiunk érdekében, ezért kérem az együttműködésüket. Óvjuk meg mások és saját egészségünket is – fogalmazott.

Karácsony Gergely főpolgármester a múlt héten már indokoltnak látta a szigorítást Budapesten, ezért elrendelte, hogy a BKK járataira csak valamilyen arcot eltakaró kendővel, sállal vagy maszkkal lehet felszállni április 27-től.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here