Egy meglepő videóösszeállítást tett közre az MSZP Facebook oldalán. Tóth Bertalan, az MSZP elnök ismét szembesítette Fideszéket a valóssága. Mint a videóból kiderül, Szijjártó Pétert, Fidesz minisztert viselte meg a legjobban a szembesülés.

Az MSZP közreadott egy videót, mely a legutóbbi parlamenti ülésen készült. A videó egyik részében Tóth Bertalant, az MSZP elnökét mutatják, aki beszédét Szijjártó Péternek  címezte. Így másik kockába a Fidesz miniszter fejét helyezték.

Szijjártó kezdetben röhögcsélt, majd egyszer csak, amikor az MSZP elnöke elkezdte szembesíteni a valósággal, hosszú másodperceken keresztül, üres tekintettel maga elé mered, utána kénytelen egyetértően bólogatni, ezzel elismerni, hogy az MSZP elnökének ismét igaza van a járványkezelés kapcsán.

Szijjártó üres tekintettében sok minden benne van: a teljes tanácstalanság, hogy a propagandán és hazug Fidesz szavakon túl van a valóság. Mert hiába írnak dicshimnuszukat a milliárdokból felvásárolt Fidesz újságok, attól még a tény tény marad.

Az MSZP elnöke egyébként azzal szembesítette Szijjártót, hogy dicséretes dolog, hogy minden védőfelszerelésre lecsap a kormány, de ezek a védőfelszerelések, ahelyett, hogy ki lennének osztva az embereknek, hetek óta egy raktárban porosodnak.

A Szijjártot kiütő gondolat az volt, amikor Tóth kifejtette, hogy 70 millió maszk van a raktárakban, a Nemzeti Konzultáció pénzéből, miért nem lehet minden magyar állampolgárnak egy borítékban kiküldeni, ahogy több ellenzéki vezetésű város, már megtette helyben.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP elnöke ismét keményen szembesítette a valóssággal Fideszéket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mennyire el vannak tévedve az Orbánisták.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here