Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth József, az MSZP sikerpolgármester újabb elképesztő sikert zsebelt be, ugyanis a XIII. Kerületi Önkormányzat „Holnap városáért Díjat” és ezzel két évre szóló védjegyet nyert a hat meghirdetett kategóriából ötben: Intelligens városért, Természeti erőforrásokért, Fenntartható közösségek, Mozgásban a város, Az egészséges városért kategóriákban használhatja a XIII. kerület a „Holnap városáért” védjegyet.

 

Ezt a védjegy programot 2013-ban indította el a City Hungary, a fenntartható és élhető magyar városok vezető fóruma. A program célja olyan sikeres hazai és nemzetközi modelleket bemutatása, amelyek minél magasabb életminőséget biztosítanak az itt élőknek.

A „Holnap városáért Díj” ösztönző a jobbra, a modernebbre, a fenntarthatóbbra, az élhetőbbre, a magasabb életszínvonalra törekvő magyar városi önkormányzatok, egyes kategóriákban a vállalkozások számára.

A rangos városversenyen 2020-ban az MSZP-s vezetésű XIII. Kerületi Önkormányzat öt kategóriában nyerte el a díjat és ezzel a két évre szóló „Holnap városáért” védjegyet

Az „Intelligens városért” kategória keretében azt nézték, a pályázók miként tervezik, és hogyan valósítják meg a smart city technológiai megoldásait. A XIII. kerület mellett idén Kisújszállás nyert ilyen díjat még.

A „Természeti erőforrásokért” kategóriában fontos szempont volt, a pályázók milyen intézkedéseket hoznak annak kapcsán, hogy a városi élet egészségesebb és fenntarthatóbb lakóteret jelentsen a városlakók számára. A környezet tiszteletben tartása, a tiszta környezet a magasabb életminőség, és a fenntartható fejlődés alappillére. Ebben a kategóriában XIII. kerület mellett Gyula városa és a Thermowatt városa nyert.

Azonban a „Fenntartható közösségek”, a „Mozgásban a város” és „Az egészséges városért” kategóriákban csak a XIII. kerületi önkormányzat kapott díjat. A „Fenntartható közösségek” kapcsán kiemelt szempont volt, hogy a város, település milyen programokkal, művészeti és kézműves kulturális gyakorlatok révén támogatja a közösségi értékek megőrzését, amely a fenntarthatóság egyik alappillére.

A „Mozgásban a város” kritériuma szerint olyan innovációs programokat értékeltek, amelyek az embereket és közösségeket arra ösztönzik, hogy a fenntartható utazási formát (kerékpáros forgalomnövelés, gyalogosközlekedés kulturált kereteinek biztosítása, új technológiai eszközök) használják.

„Az egészséges városért” kategóriában a munkakörnyezet és kultúrák előmozdításának legjobb gyakorlataival lehetett pályázni, melyek javítják a munkavállalók és az állampolgárok jólétét.

A hatodik kategória: Üzlet a városért; itt vállalatok pályázhattak olyan projektekkel, amelyek hozzájárulnak a közösségi értékek (kultúra, oktatás, építészet stb.) megőrzéséhez. A Tesco Globál Zrt. érdemelte ki ezt a védjegyet.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP-s vezetésű XIII. kerület hatból öt díjat nyert a rangos városversenyen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa igen is lehet sikereket elérni Magyarországon.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here