Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kereskedelmi marketingből ismert, fontosabb a csomagolás, mint a beltartalom. Bár, hatékonyan kormányozni Orbánék nem tudnak, de kommunikálni igen: nagy körítéssel jelentették be a gazdasági mentőcsomagjukat, ám az nem segít a magyar embereknek, a cégek naponta jelentik be a létszámleépítést.

Csak a helyzetre való tekintettel nem röhögték ki a szakmai szervezetek Orbánék gazdasági mentőcsomagját, így hangos röhögés helyett az ellenzékkel karöltve megpróbálta értelmes kritikát megfogalmazni. Hiába, Orbánéknak fontosabb a PR, mint a valódi megoldások.

Mára már kezd látszódni, hogy Orbánék programja nem működik. A cégek napi szinten jelentik be a létszámleépítéseket, s ezzel magyarok ezrei veszítik el munkájukat és ezzel a megélhetésüket.

Drámai prognózis jelent meg a napokban a GKI Gazdaságkutató Zrt. felmérése alapján. A járványveszély egy hónapja alatt, közel 50 000-en veszítették el az állásukat s ez a szám akár meg is duplázódhat. A kormány a rapid gazdasági mentőcsomagot  pár nap alatt módosítani is kényszerült, miután a cégek közölték – tömeges elbocsájtásokra kényszerülnek, de így sem sikerült a jelek szerint megvédeni sok ezer magyar állását.

Az év végéig 127 nyírségi dolgozóját bocsátja el a Continental – közölte a járműalkatrész-beszállító és technológiai német konszern magyarországi vállalati kommunikációs vezetője pénteken az MTI-vel, bár a cég azt hangsúlyozza, hogy lépés nem a járvánnyal van összefüggésbe, de ez inkább csak udvariasságnak tűnik.

Más a helyzet a  Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, melynek üzemeltetője azt közölte, hogy áprilisban az utasforgalom 99,3 százaléka kiesett, a tavalyi napi 44 ezer utas helyett háromszáznál is kevesebben fordulnak meg a ferihegyi légikikötőben. A Budapest Airport nem tudja fenntartani a 16-17 millió fős utasszámhoz mért dolgozói létszámot, ezért elkerülhetetlenné vált a létszámcsökkentés.

A hatvani Bosch-gyár megrendelési állománya 70-75 százalékkal zuhant, ezért a cég több mint 800 embertől válik meg – derült ki az Index birtokába került, a gyár dolgozóinak küldött belső levélből.

Ami ennél is vérlázítóbb, hogy Fideszék még a saját maguk által fenntartott cégeknél is leépítést hajt végre a járványhelyzetben:  drasztikusan átalakítaná a balatoni hajózást az állam, kikötőket zárna be, ingatlanokat adna el és öt hajót kivonnának a forgalomból. Az önkormányzatok tiltakoznak, azt még pontosan nem lehet tudni hány ember veszítheti majd el az állását.

S ami külön vicces, Fideszék még a saját hazug propagandistáit sem kímélik, páros lábbal rúghatják ki őket a válság kellős közepén. A HVG arról ír, hogy leépítéseket hozhat az új elnök-vezérigazgató kinevezése a több mint 400 médiumot maga alá gyűrő Fidesz közeli kiadóvállalatban, a Mediaworksben.

Az egykor a helyi média gerincét adó, ma már a Mediaworkshöz tartozó megyei lapok összesített példányszáma 2019-ben újabb 12 százalékkal csökkent, de még a cégcsoporthoz tartozó bulvársajtó sem tudott domborítani, a Bors és a Hot! magazin olvasótábora is apadt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egy fabatkát sem ér Orbánék programja, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Fideszék nem tudják megvédeni a magyarok megélhetését.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here