Elborult a magyar kamionos agya, letolt és leszorított egy autót a 62-esen

Fedélzeti kamera örökített meg egy veszélyesen előző kamionost a 62-es úton.
“Van egy fedélzeti kamerás felvételem, amin egy kamionos leszorít az útról 90 km/h sebességnél záróvonalon és forgalom elől elzárt területen, miközben végig dudál.

Előtte követési távolságot nem tartva tolt és dudálgatott, miközben 90 km/h-val haladtam. A 11 hónapos kislányom menetiránynak háttal utazott, tehát a kamionosnak őt is látnia kellett a feltűnő matrica mellett. És mégis ezt csinálta” – írta a Bpiautosok.hu olvasója, aki telefonon bejelentést tett a 112-n, a felvétellel pedig feljelentést is tesz.

A felvételt közlő portálon többen is felvetették az autós legalább részleges felelősségét: sokak szerint valójában lassabban ment a megengedett sebességnél, illetve megjegyezték, hogy ha annyira veszélyben érezte magát és a családját, le is húzódhatott volna a kamionos elől.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here