A kereskedelmi televízió vasárnap délután négykor adott ki róla közleményt, hogy megszakadt az adása, mert „az RTL Magyarország központja és az elosztó központ közti fő- és tartalék optikai szál – vélhetően építési munkák miatt – elszakadt.”

Közben kiderült, hogy a ViacomCBS-hez tartozó MTV Hungary zenecsatorna és a Nicktoons gyerekcsatorna adása is „elszállt”. A Media1-nek Szűcs László, a vállalat kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy hasonló műszaki problémák vannak, a hiba elhárításán már dolgoznak.

Négy órával később, este 8 után küldött az RTL újabb közleményt arról, hogy a technikai hibát elhárították, zavartalan a műsor. Azt is írják, hogy azóta kiderült: „a kábelek meghibásodását a XI. kerületben kigyulladt kisteherautóból fölcsapó lángok okozták.”

A hiba elhárítása és a teljeskörű adásszolgáltatás helyreállítása több lépcsőben megtörtént, a műsorok zavartalanul élvezhetők a felületeken.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here