„A csúszó szabályozással kézben tudjuk tartani a járványt, eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését helyreállítsuk, amennyire lehet” – mondta Palkovics László, majd elismerte hogy az enyhítő lépések miatt több lesz a fertőzött.

„Fokozatosan, szigorú menetrend szerint enyhítünk a korlátozásokon, újraindítjuk az ország életét és a gazdaságot” – mondta Palkovics a Megbirkózunk a válsággal című anyagban. A miniszter szerint  a személyes kontaktusok számának növekedésével várhatóan nőni fog a fertőzöttek és a súlyos betegek száma, de az ő megfelelő ellátásukra már fel vagyunk készülve.

Ha a járvány túllépne az előre meghatározott mértéken, akkor ismét jön a „húzd meg”, tehát szigorítunk, így megint lelassítjuk a vírus terjedését. Ezzel a csúszó szabályozással tudjuk kézben tartani a járványt, ez a logikája a kormányzati döntéseknek.

 

Palkovics szerint mostanra az érintkezések visszaszorításával sikerült kordában tartani a vírus terjedését, de „ezt a helyzetet a gazdaság lelassulása és a közösségi élet lefagyása, az emberek kimerülése miatt nem lehet sokáig tartani”.

Magyarul mit is mondott a Fidesz-miniszter: a gazdasági érdekek miatt enyhítenek a szabályozáson, annak ellenére, hogy pontosan tudják, hogy ettől jobban fog terjedni a járvány és emberek kerülhetnek súlyos állapotba.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a kormány az emberek érdeke helyette ismét a multik oldalára állt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, Orbánéknak járványhelyzetben is a cégek a fontosak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here