Az utolsó interjúk egyikében a színész elárulta, egy trombózis végett kellett feladnia színészi karrierjét, ami egy gyógyszer mellékhatása miatt alakult ki nála.

Szilágyi István vasárnap reggel hunyt el tragikus körülmények között: fiát vádolják édesapja meggyilkolásával.

A 82 éves színész nyugdíjasként élt, a Rákosmente TV-nek adott interjújában elmesélte, miért lett vége karrierjének. Egy náthával kezdődött minden, elment orvoshoz, aki felírt neki egy gyógyszert.

A mellékhatások között volt a trombózis, ami sajnos be is következett nála, miután bevette a pirulát, két nap múlva jelentkeztek a tünetek. Az orvosa szerint viszont nem a gyógyszer okozta.

Mindenesetre emiatt már nem tudott többet színpadra állni. Ám úgy érezte, talán már túl idős is hozzá, hiszen közel járt a nyolcvanhoz.

Szilágyi István arról is mesélt, amikor szakmát kellett választania, az első gondolata a színészkedés volt. Ha újrakezdhetné, valószínűleg hasonlón csinálna mindent.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here