A Partizán hétfői adásában három ellenzéki polgármester beszélt a járványhelyzetről: Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Nemény András szombathelyi és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester. 

Márki-Zay Péter azt mondta többek között, hogy “Július végéig tudunk fizetni, augusztusban már bért se.” Ezzel arra utalt, hogy annyi pénzt vett el a kormány az önkormányzatoktól a járvány elleni védekezésre hivatkozva, hogy képtelenség lesz kigazdálkodni a mostani szintű kiadásokat.

“Minden önkormányzatot igyekeznek ellehetetleníteni. Minket kényszerítenek népszerűtlen intézkedésekre, leépítésekre” – mondta többek között. Szerinte ennek politikai okai vannak Hozzátette, hogy sokkal kevésbé fájna Mészáros Lőrincnek, ha vagyonának 1-2 százalékát elvonnák egy speciális adó formájában, mint amennyire az önkormányzatoknak vagy a pártoknak fájnak ezek a lépések.

Márki-Zay később arról beszél, hogy igyekszik a város hitelt szerezni, hogy a tervezett kiadásokat fedezni tudják, de egyelőre nincs megállapodása erről.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here