Hadházy Ákos páncélozott harci járműveket fotózott Mészáros Lőrinc magántavánál Az ellenzéki képviselő képein egy páncélozott csapatszállító jármű és egy letakart lánctalpas harcjármű (tank?) látható a miniszterelnök családjának luxusbirtokától néhány kilométerre – írta a politikus.

Mészáros Lőrinc cégének bicskei elkerített magántavát biztonsági szolgálat védi, már horgászokat, kirándulókat sem engednek be – írja a Magyar Hang.

A birtok Orbán Viktor gyerekkori barátja egyik cégének, a Búzakalász 66 Kft.-nek a nevén van, akárcsak az a bicskei tó, amit a helyiek csak Erőmű-tóként emlegetnek.

A Magyar Hang birtokába néhány hete olyan információk jutottak, hogy a tó mellett két harci jármű parkol. A lap megkereste Hadházy Ákost, a korrupciós ügyekre szakosodott független országgyűlési képviselőt, aki az Orbán- és Mészáros-birtokok levegőből történő feltérképezéséből már korábban is kivette a részét.

Az elkészült fényképeken jól látható a két harci jármű, amiből az egyik ponyvával van letakarva. A lap által megkérdezett szakértő szerint az egyik egy BDRM–2-es páncélozott harci felderítő jármű, a másikról pedig annyit lehet megállapítani, hogy egy lánctalpas harckocsi.

A Magyar Hang által közölt Hadházy fotó

A Magyar Hang megkeresésére a Búzakalász 66 Kft. csak annyit mondott, hogy magánterületen álló ingóságokról nem áll módjukban információt adni.

A fotókat készítő Hadházy Ákos Facebook-oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy a Mészáros-cég magántava néhány kilométerre van a miniszterelnök családjának luxusbirtokától

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor haverjához köthető telken harckocsik parkolnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa teljesen elgurult már a gyógyszer fideszéknél.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here