Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A főpolgármester szerint nagyon úgy néz ki az eddigi információkból, hogy a magyarországi koronavírus-járvány leginkább és elsősorban a kórházakban és a kórházakból terjed. Ezért várja a kormány adatait arról, hogy a megbetegedések mekkora része alakult ki a kórházakban.

A főpolgármester péntek délután a Facebook-oldalán azt írta, hogy furcsállja, hogy míg „az elmúlt két napban nagyságrendekkel több koronavírus-tesztet végeztek, mint bármikor korábban, a regisztrált esetek száma azonban szinte egyáltalán nem nőtt”. Idézte Merkely Béla professzort is, aki szerint „a betegségszám-megugrásokat eddig mindig az úgynevezett nozokomiális, vagyis intézeti megbetegedések okozták, ami nem ad pontos képet az ország járványügyi helyzetéről”.

Karácsony korábban azt kérte, hogy „a kormány küldje meg és/vagy hozza nyilvánosságra a Budapestre vonatkozó adatokat. Ezeket az adatokat eddig nem ismerhette senki a kormányon kívül. Pedig nagy szükség lenne rájuk. Mert, azt hiszem, itt valami nagyon nem stimmel” – írja.

A főpolgármester felidézte, hogy „a kórházi ellátásban dolgozók átfertőződöttsége viszont brutálisan magas, hiszen az összes fertőzött 15 százalékát ők adják”. Szerinte valamennyi ismert esetben az idősotthonokba és a hajléktalanszállókba is a kórházakból került át a fertőzés.

Azt is írta, hogy „a kormány megmagyarázhatatlanul nagy arányban küldte haza a kórházakból a betegeket. Hogy miért, arra érdemi válasz azóta sincs. Lehet, hogy ennek a lépésnek köze van a kórházi koronavírus-fertőzésekhez? Hiszen, ha a fertőzöttek 15 százaléka kórházi dolgozó, akkor jó esély van arra, hogy ennél is nagyobb azoknak a száma, akik betegként a kórházban kapták el a fertőzést. Azokban a kórházakban, amelyekben az elmúlt években több száz ember halt meg kórházi fertőzés miatt”.

Végül pedig azzal zár, hogy „A kormány bizonyára tudja, hogy a megbetegedések mekkora része alakult ki a kórházakban. Remélem, ezt az adatot is megismerhetjük egyszer. Mert az ország és Budapest újranyitása szempontjából nagyon fontos lenne tudnunk, igaz-e, amit az eddigi információkból ki lehet olvasni: a magyarországi koronavírus-járvány leginkább és elsősorban a kórházakban és a kórházakból terjed.”

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here