Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal

Hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul az élővideózástól a Vadhajtások nevű Fidesz-közeli gyűlöletcsoport vezetője Bede Zsolt

A Fidesz szebb napjaiban az Orbán-párt véleményvezére a tudós-professzor Pálinkás József volt. Miután a tudományos akadémia elnöki tisztségét is betöltő Pálinkás és szinte a teljes magyar értelmiség hátat fordított a Fidesznek új szellemi tartópillérek tűntek fel a kormánypárt körül.

Így vállt Bede Zsolt és gyűlölet oldala az egyik legmeghatározóbb fideszes szellemi műhellyé, ahol olyan kiváló politikai termékek születtek, mint Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábu felakasztása, a DK kampánysátrának megrugdosása, vagy a politikusok sajtótájékoztatóinak teleóbégatása.

De ennek vége. Sajnos a Fidesz első számú akcióhőse végleg visszavonul, mint írja túl sok lett ellene a rendőrségi ügy. Nem készül több videó, nem lesz több gyűlölet támadás. Erre mondják azt, hogy hiszi a piszi.

S jól is teszik, miután nagy csinnadrattával bejelentette Bede, hogy megsértődött a világra, mint egy meg nem értett zseni, pár nap múlva újabb firkálmány jelent meg a Vadhajtásokon, amiből kiderül, hogy csak a videózástól vonul vissza, de továbbra is megajándékozza Bede a fideszes táborát szellemi útmutatásokkal, de már csak írót formában.

Szerencse ez, most gondoljanak csak bele, ha az értelmiség után Bede Zsolt is hátat fordított volna a Fidesznek, ki marad ott szellemi gerendának?

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here