3263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Míg Budapesten egyértelműen csökken a fertőzöttek száma, addig -ahol enyhített Orbán- vidéken pedig növekszik az esetszám.

Elhunyt újabb 8 idős krónikus beteg, ezzel 413 főre emelkedett az elhunytak száma hazánkban. 933-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Az aktív fertőzöttek száma 1917 fő. Az aktív fertőzöttek 62%-a, az elhunytak 79%-a, a gyógyultak 54%-a budapesti vagy Pest megyei.

Az aktív esetek száma csökkent Budapesten és Pest megyében, szombaton 1178, vasárnap reggel 1172 volt a számuk. Vidéken viszont 726-ról vasárnap reggelre 745-re nőtt az aktív esetek száma, ez 2,6 százalékos növekedést mutat.

Az aktív esetek száma 6 nap után nőtt újra az országban, 13-mal, 1917-re. Ez úgy jött össze, hogy a központi régióban – akárcsak eddig a hét minden napján – folytatódott az aktív esetek számának csökkenése, de vidéken nőtt a vírussal küzdők száma.

A számokból jól látható tehát, hogy a továbbra is szigorú intézkedéseket megtartó Budapesten a járvány hatása csökken, addig vidéken, ahol Orbán enyhítette a védekezést, megindult a növekedés. Így joggal merül fel a kérdés nem volt ez egy elkapkodott döntés?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here