150 ezer forintra büntették Szél Bernadett egyik munkatársát, aki a képviselő autójában ülve részt vett a május 4-i, fővárosi dudálós tüntetésen- erről maga a politikus számolt be Facebook oldalán, íme:

Újabb bírság és újabb kordokumentum: benne az uniós zászló lengetése mint szabálysértés, és én innentől kezdve tényleg nehezen tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, annyira kínos, amit nyilvánvalóan felsőbb politikai utasításra a rendőrség művel a Clark Ádám téren.

Megérkezett ugyanis az utastársam — aki egyébként a kollegám — 150 ezer forintos pénzbírságról szóló rendőrségi határozata. Iszonyatos a bűnlajstrom.
1) Otthonát nem “alapos indokkal” hagyta el,
2) “gyűlés helyszínén tartózkodott”,
3) utasként pedig konkrétan azzal követett el szabálysértést, hogy lengette az uniós zászlót.

Szóval ez mindennek a teteje.

Idézem (helyesírási hibával együtt): “Nevezett személyek fenti személygépkocsival a Budapest I. kerület Clark Ádám téren a körforgalomba hajtottak és több kört megtettek, valamint a gépjármű tetőablakán kitartottak egy Európai Uniós zászlót, mely cselekménnyel (utastársam) szabálysértést követett el.”

Kérdés: Egész pontosan, mióta tilos uniós zászlót lengetni Magyarországon?

Nem az a botrány, amit mi csinálunk, hanem az, hogy miközben korrupt tolvajok rabolják ki az országot, a kormánynak nem tetsző véleménynyilvánításért vagy egy vagyont akarnak kifizettetni tisztességes emberekkel, vagy simán beviszi őket a rendőr. Nagyon elég volt ezekből az emberekből.

Nagyon. Osszátok meg, legyetek szívesek, ezt az információt, már csak azért is, mert elég sok uniós zászló van, amit ezt követően még határozottabban kell lengetnünk- írja a politikus.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here