Orbánnak igazi tüske Karácsony. Nagyon nehezen tudja elviselni, hogy Budapest főpolgármestere legyőzte őket a választáson, így minden alkalmat kihasznál, hogy kardoskodjon vele. Most azonban nagyon benézet.

Orbán ugyanis a Kossuth rádióban újra beleállt Karácsonyba. Amikor a főpolgármesterről beszélt, példákkal szemléltetett eszmefuttatást adott elő az elméleti embertípusról, aki nem tudja összerakni a bútort vagy aki csak vacsorára érkezik a disznóvágásra.

Azonban Karácsony nem hagyta szó nélkül Orbán okoskodását és úgy beoltotta egy Facebook posztban a miniszterelnököt, hogy még most is csak pislogunk:

“Viccesnek szánt példabeszédek helyett tán hasznosabb lenne, ha a miniszterelnök nem tökörészne tovább, hanem képes lenne dönteni Budapest újranyitásáról, és végre rendet tenne a kórházakban, ahol lassan többen kapják el a fertőzést, mint ahányan kigyógyulnak belőle.” – írja Karácsony Gergely legfrissebb Facebook-posztjában.

Éppen ma közölt cikket a 444 a tatabányai kórházról, ahol a dolgozók közül 46-an voltak fertőzöttek. Ennek a kórháznak az alkalmazottja volt az egyetlen egészségügyi dolgozó is, aki Magyarországon eddig belehalt a vírusba. A betegek közül április végéig 58-ban mutatták ki a vírust, közülük négyen meghaltak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here