Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mától jogsegélyt nyújt a szabad véleménynyilvánítás minden üldözöttjének a Magyar Szocialista Párt.

Diktatórikusan üldözi a szabad véleménynyilvánítást a kormánypárt, már minden napra jut egy-egy üldözött, akit elhurcolnak, fenyegetnek, ezért az MSZP mától jogsegélyszolgálatot indít – jelentette be a Facebookon Molnár Zsolt, az MSZP képviselője és budapesti elnöke csütörtökön.

„A diktatúra kísértete járja be Magyarországot. Rendőrök olyan állampolgárokat vegzálnak, akik szabad véleménynyilvánítási jogukkal éltek” – idézte fel a képviselő.

„Nem kérünk a fekete Mercédeszek és a fekete Volgák korszakából! El a kezekkel a szabad véleménynyilvánítástól, el a kezekkel a legfontosabb demokratikus intézményektől!” – szólította fel a kormányt.

Elmondta, a mai napon az MSZP honlapján, illetve Facebook oldalán megjelenik egy telefonszám és egy emailcím, amelyen minden állampolgárnak, minden sérelmet szenvedett személynek, akit a hatóságok a szabad véleménynyilvánítás miatt vegzálnak, segítséget, sőt, ha kell, akár jogi vagy ügyvédi segítséget is nyújtanak.

„Keressenek minket bizalommal! A Magyar Szocialista Párt nem hagy magára olyan embereket, akiket a rezsim üldöz, nem hagy magára senkit, aki szociális-gazdasági nehézségek miatt kerül lehetetlen helyzetbe” – ígérte Molnár Zsolt.

Összefoglalva hozzátette, „Most egy olyan jogintézményt indítunk el, amit több annál, hogy tiltakozunk vagy dudálunk. Ezek helyes cselekedetek, de még inkább a tettek mezejére lépve fogunk segítséget nyújtani! Keressenek minket, és tegyünk meg mindent azért, hogy a jogállam utolsó megmaradt intézménye ne sérülhessen tovább!”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az ellenzéki párt segítséget nyújt a véleményükért meghurcoltaknak, kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy minden ellenzékihez eljusson, ha baj van hova lehet fordulni.

 

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here