Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Media1 szakportál szúrta ki, hogy a kuruc.info zsidó gyűlöl rovatának, a holokamunak a főszerkesztője tűnt fel újra Fideszék kedvenc portáljának, a Pesti Srácok környékén.

Már bele is kezdett  az uszító tevékenységbe a Fideszék környékén újra frissen feltűnt gyűlölet propagandista. „Gond van! Több lámpavas kell!” címmel jelent meg egy írás a Fidesz közeli portálhoz kapcsolódó blogoldalon, egy bizonyos Varga-Bíró Tamástól (VBT), aki magát az oldalon mint „író, költő, műfordító, ének- és mesemondó” mutatja be, arról már nem tesz említést, hogy egykoron a kuruc info Holokamu rovatának szerzője volt.

 

A jelenleg is állami hirdetésekkel kitömött, közpénz-finanszírozott PestiSrácok nevű oldal a Fővárosi Ítélőtábla szerint a tavalyi évben az egyik legtöbb sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pert elbukó médium volt Magyarországon.

Magától Varga Bíró Tamástól sem áll távol a manipuláció. Nem kell sokáig keresgélni, hogy a nevére a Google-ben rátaláljunk a hvg.hu 2018 januári hírére, mely arról számolt be, hogy „az évekig zsidózó Varga-Bíró Tamás megígérte, hogy határozatlan ideig felhagy az írással és közéleti műsorokban sem fog szerepelni”.

Ezt Varga-Bíró azután közölte, hogy a 444.hu korábban arról írt, hogy ő a Kuruc.info nevű honlap Holokamu (holokauszt-tagadó) rovatának volt a szerzője, ennek ellenére szerepelhetett Mészáros Lőrinc tévécsatornáján, az Echo Tv-ben és vezetett (illetve ezek szerint vezet most is) blogot a kormányközeli PestiSrácokon, illetve írhatott a kormánypárti Magyar Időknek.

A 444 felidézte egyebek mellett azt is, hogy a mostanra Fidesz-rajongóvá vált Varga-Bíró a korábban Isten áldását kérte a Kuruc.infóra, emellett írt és előadott holokauszttagadó, Zyklon-B-t emlegető dalt is.

A cikk után Varga-Bíró hosszú Facebook-posztban igyekezett megmagyarázni korábbi viselkedését, azonban indoklásában sok minden nem stimmelt. Például az, amit a dal szövegéről írt. Erre azután Varga-Bíró a pestisrácokos blogján újabb bejegyzéssel reagált, amelyben elismerte: többször hazudott. Majd bocsánatot kért mindenkitől.

Varga-Bíró Tamás egyébként a Jobbik rendezvényein szerepelt, majd 2011-ben azonban szakított a párttal. A hvg.hu cikke szerint azért, mert „a férfi megnyilvánulásai már a nemzeti-radikális párton belül is túlságosan szélsőségesnek számítottak

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy nettó fekete öves gyűlölet propagandista szabadon irkálhat egy Fidesz-közeli portálon, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz már ott tart a hataloméhségben, hogy a szélsőjobboldali gyűlölet embereket veti be.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here