Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék a fejükbe vették, ha törik ha szakad teleépítik Budapest 100 éves parkját a városligetet mindenféle épülettel. Hiába bukták el Budapesten a választásokat, ha aljaskodásról van szó semmi nem számít.

Legutóbb a járványhelyzet kirobbanása után pár nappal kísérelték meg, hogy végre hajtják gyalázatos tervüket a fővárosi emberekkel szemben. Az éj leple alatt nyújtott be Semjén Zsolt egy saláta törvényt, mely többek között a Városliget projektre is vonatkozott.

Akkor hatalmas felháborodást keltett, hogy a vészhelytett is az aljaskodásra használják fel, így kénytelenek voltak visszavonni a rendelkezést. De amit egyszer a Fidesz a fejébe vesz, azt minden áron véghez is viszi.

Most szinte titokban az országgyűlés törvénybe foglalta, hogy az anyakönyvi nyilvántartásnak az állampolgárok születéskori nemét kell tartalmaznia, felülírta a Városligetben elrendelt építési tilalmat, és arról is döntött, hogy az állami ünnepségek szervezői ingyenesen használhatnak fővárosi közterületeket augusztus 20. környékén.

A képviselők 134 igen szavazattal, 56 nem ellenében és négy tartózkodás mellett fogadták el a kormány közigazgatási törvényt módosító csomagját.

Az Országgyűlés ebben felülírta a főváros által a Városligetben elrendelt építési tilalmat. A kormány indoklása szerint erre azért volt szükség, mert a Városligetben megvalósuló kulturális és városfejlesztési beruházások kiemelten közérdekű célból történnek.

A törvényalkotási bizottság kezdeményezésére azt is elfogadták, hogy az állami ünnepségek szervezői a jövőben ingyenesen használhatnak több állami, illetve önkormányzati tulajdonú fővárosi közterületet minden év augusztus 15-25. között.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz ha egyszer a fejébe vesz egy aljasságot, akkor azt minden áron végig viszi, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a Fideszék aljaskodásától csak úgy lehet megszabadulni, ha le lesznek váltva a kormányról.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here