Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke ismét egy zseniális írásban csinált hülyét Fideszékből, most az össze-vissza beszélő egészségügyi miniszter kapta meg a magáét, íme:

Kásler miniszter egy interjúban kijelentette: sosem volt olyan utasítás, hogy kórházi ágyakat kell kiüríteni. Az orvosoknak csak “a kezelés és az intenzív ellátás bővítésének a feltételeit kellett biztosítaniuk”, ők döntötték el, hogyan.

Aha. Eszerint pl. a Rehabilitációs Intézet igazgatója maga rúgta ki saját magát, mert nem teljesítette időben a saját döntését az ágyak kiürítéséről.

De hajlok egy másik magyarázatra. Egy szélhámos tévesztett meg mindnyájunkat, a miniszter hasonmása. Ő rendelte el az ágykiürítést és az egyéb zavaros, ötpercenként módosított intézkedéseket. Még az Operatív Törzs is bedőlt neki, ezért ismertették hivatalos oldalukon a miniszter rendeletét. Egy utánzóművész parodista csapta be az egész országot.


És képzeljék! Azt is Káslernek hívják. Még ilyet!


Most már csak azt kellene tudnunk, mikortól lépett akcióba az ál-Kásler, és hol tartotta közben megkötözve az igazit. Pl. aki már a kezdet kezdetén a tízparancsolattal akart gyógyítani, és legfőbb feladatának az egészségügy helyett a hun-magyar rokonság igazolását tekintette, az még az igazi volt, vagy már a hasonmás?
Megöl a bizonytalanság.  És tessék mondani, Szíjjártó még az igazi?

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here