Tegnap a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy az Állami Számvevőszék felfüggesztette a DK állami támogatásának kifizetést. Nem kellet egy napot se várni, a DK szóvivője kegyetlenül beoltotta a Fidesz képviselőből lett ÁSZ elnököt.

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője az ATV Startban azt mondta: azzal, hogy az Állami Számvevőszék felfüggesztette a DK állami támogatását, évi mintegy 200 millió forinttól esik el a párt.

Barkóczi szerint a párt átláthatóan gazdálkodott, egyedül akkor nem tudtak bemutatni egyes papírokat, amikor székházukban tűz ütött ki, megsemmisítve néhány dokumentumot.

“Kértük az ÁSZ-t a tűz után, hogy jöjjön ki és folytasson le egy vizsgálatot, de erre nem volt hajlandó” – mondta a DK szóvivője, aki szerint ha nem kapnak állami támogatást, azzal mintegy évi 200 millió forinttól esnek el.

Barkóczi szerint ugyanakkor a párt túl fogja élni ezt is, mert, ahogy fogalmazott, az ÁSZ “mindig a legerősebb ellenzéki párttal játssza el ezt, ahogy korábban a Jobbikkal, úgy most a DK-val”.

“Sehol nem lesz sem Domokos László, sem Orbán Viktor, amikor a DK még mindig itt lesz”- mondta a szóvivő. Világosan üzenve ezzel az aljas módszereket alkalmazó Fideszéknek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here