Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már napközben is gondok voltak a magyar külügy közleményében, aztán kiderült, ordas nagy hazugságok vannak benne, akkorák hogy Izrael állam közleményben volt kénytelen cáfolni azokat. De az erre adott magyarországi magyarázat is egy újabb hazugság lett.

Ebben a történetben is megelevenedik a már-már szállóigévé lett pesti vicc, miszerint, honnan lehet tudni, hogy egy fideszes hazudik? Mozog a szája!

Történt ugyanis, hogy jó Szijjártó Péter külügyminiszter még tegnap délelőtt videót tett közzé Facebook-oldalán, majd később a minisztérium közleményt is kiadott arról, hogy telefonon felhívta Gabi Askenázi izraeli külügyminisztert, hogy gratuláljon az új izraeli kormány megalakulásához, és csevegjen egy kicsit a futballról, Pisont Istvánról, ilyenekről. (Ez a sportos szál csak a FB-videóból derül ki, a hivatalos közleményből kimaradt.)

A magyar külügyminisztérium közleményét az MTI is kiadta. A közleményen már napközben módosítani kellett, azután megszólalt Askenázi irodája:  a két miniszter beszélgetésében szó sem esett azokról a kérdésekről, amelyek teljesen véletlenül a Fidesz kedvenc politikai frázisai, miszerint nemzeti szuverenitás, nemzeti identitás, bevándorlás.

Az izraeli külügyminiszter tehát azt állítja – írja az Izraelinfo –, hogy egyáltalán nem beszéltek ilyesmiről.

A magyar külügyminisztérium elnézést kért, fordítási hibára hivatkozott, és kiadta a fenti javítást, illetve azt írta az izraeli félnek, hogy – itt az Izraelinfót idézzük –

a Jeruzsálemről és Budapestről szóló, a szuverenitásról, a biztonságról és az illegális bevándorlás elleni fellépés szükségességéről szóló részt »kizárólag a magyar félnek kell tulajdonítani«.

Akkor most tessék figyelni a sorokat: hazudtak, majd jön egy újabb hazugság. Fordítási hiba? Hogyan is lehet egy telefonbeszélgetésben fordítási hiba? Szíjjárót nem tud megfelelő szinten angolul?  How are you-t jönnek a migránsokra fordítja?

Ugyan már! Hazugság hazugság hátán. Ez a Fidesz aljas világa.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Szijjártóék össze-vissza hazudoznak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, már az Izraeli külügy cáfolja Fideszék hazudozását.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here