Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Igen, ennyire jól állunk – mondta Orbán Viktor szokásos pénteki rádiónyilatkozatában az első kérdésre: annyira jó-e a helyzet, hogy vissza lehet vonni a rendkívüli jogrendet?

A kormányfő arról beszélt, hogy a kormány kedden a parlament elé terjeszti a különleges jogrend visszavonásáról szóló javaslatot, mert „kétségtelenül jól állunk, Magyarország sikeresen védekezett” a járvány első hullámával szemben, nemzetközi összehasonlításban is.

A kormányfő szerint a veszélyhelyzet most, hogy úgy tűnik, nyáron nem jön a második hullám, és nem lesz tömeges megbetegedés, már nem indokolt, a rendkívüli jogrendet vissza lehet vonni, ugyanakkor a járványügyi készültség és az operatív törzs Pintér Sándor vezetésével továbbra is marad.

Mindenkit arra kérek, hogy a nagy öröm felett tartsa észben, hogy a veszély nem múlt el,
a járványveszély továbbra is itt van, mondta a kormányfő, elismerve: reális veszély, hogy visszaüssön a lazítás, és megszaporodjanak a megbetegedések. De szerinte már nem az otthon maradás, hanem a megfelelő védőtávolság és a védekezés más módszerei a fontosak. Ha visszaerősödik a járvány, az idősek újra veszélybe kerülnek – figyelmeztetett.

Orbán végül bejelentette: létrehoz egy, a járványügyihez hasonló operatív törzset, amelynek a gazdasági veszélyhelyzetet kell kezelnie, valószínűleg ő maga fogja irányítani, és a következő hónapokban minden energiájukat arra fogják fordítani, hogy a gazdasági válságot kezeljék.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here