Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó megint megajándékozott minket egy olyan írással, mely után szem nem marad szárazon. A FICKÓS MINISZTERELNÖK című írásában Orbán tegnapi rádió interjújára reagál. Pontosabban hülyét csinál Orbánból, íme:

Nem tudom, nekem néha a miniszterelnökhöz szótár kell. Azt sem volt könnyű megfejteni, hogy amikor múltkor a nekünk, “bennszülötteknek” járó több jogról beszélt, hozzánk képest cigányozni vagy migránsozni akart.

Aztán itt volt az “elméleti ember” terminus, bár mivel Karácsonyra alkalmazta, azt azért sejtettem, hogy nem dicsérni akar vele.

Na de most! Reggel a szokásos rádióinterjúban váratlan önvallomásra szánta rá magát. Bejelentette, mondván, hogy gazdasági tekintetben már optimistának érzi magát: “Fickósabb vagyok így péntek reggel, ha úgy tetszik, ‘macsósabb’.”

Hát nem tudom. Én eddig a “fickós” jelzőt sajátos értelemben hallottam használni, amit most nem részleteznék. Ilyenkor kétségkívül a férfiúi képességekkel és vágyakkal összefüggésben alkalmazták, a miniszterelnök is a hímnemű egyedekre utalt a “macsó” jelzővel.

Nyilván én vagyok nyelvileg alulfejlett- gondoltam, ezért rágugliztam a szóra. Találtam először is egy cikket az egyik látogatott online lapban, de a “Kérdezd a sz@xterapeutát” rovatban. Ez talán nem az igazi. Máshol hirdetnek egy “M@n Prid@” nevű kenőcsöt a fenti tulajdonság elősegítésére, erre sem gondolhatott, hiszen reklámozni a közrádióban tilos. A szlengszótár kifejezetten erotikus értelmezést adott a szónak, ebből is látszik, hogy a miniszterelnök nem szlengben beszél.

Végül volt egy szócikk a pingvinek sz@xuális életéről, amely szerint “a fickós hím pingvinekre általában jellemző a kigúvadt szem.” Na nem. A kormányfőt a gaz ellenzék sok mindennel szokta bírálni, de hogy kigúvadna a szeme, azzal soha.

Úgyhogy abbahagytam. Előre szólok: egyéb, illetlen megfejtéseket a kommentekben sem kérek. Most itt állunk egy fickós miniszterelnökkel, csak nem tudjuk, pontosan mire készül. Igaz, egyébként sem.

A propaganda média nem mer beszámolni arról, hogy Lendvai Ildikó egy zseniális írással hülyét csinált Orbánból, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán milyen marhaságokat beszél valójában.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here