Korózs Lajos és Bangóné Borbély Ildikó egy maratoni hosszúságú sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egészségügyben kialakult helyzet miatt,  az MSZP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi

Egy igen csak hosszúra sikeredett sajtótájékoztatón az MSZP bejelentette, hogy egészségügyben kialakult helyzet miatt,  az MSZP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi.

Az elnyúl hosszúságú sajtóesemény érthető: ugyanis Korózs Lajos nem tett mást, mint felsorolta azokat a kérdéses eseteket, amik az elmúlt napokban az egészségügy kapcsán borzolták a kedélyeket:

A kórházi ágyak kiürítése, az elhunyt 33 éves édesanya szomorú története, Orbán Káslert mentegető, majd magasztaló nyilatkozatai. Kásler vádjai az orvosokra. Az MSZP-s politikus leszögezte, hogy ezek mind mind olyan ügyek melyben tisztán kell látnunk- ezzel indokolva a vizsgáló bizottság felállítását.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here