Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Farkasházy Tivadar megszólalt és egy terjedelmes írásban hívja fel a figyelmet néhány fontos részletre, amit mi most változtatások nélkül közlünk.

Orbán a legpiszkosabb trükkökkel használja ki óriási médiafölényét, és az ellenzék bambaságát, nassol a statisztikában és egyedül magának tulajdonítja a járvány jóval enyhébb kelet-közép-európai lefolyását.

„Nyilvánvaló, hogy százmillió orvos-beteg találkozót nem én bonyolítok le, hanem az orvosok, ők döntöttek tehát, saját felelősségük rajta, aki nem követte az utasításokat, nem volt összhangban a saját hippokráteszi esküjével” – mondja Kásler, pontosabban, aki nem követte az utasításokat, azt kirúgta. „A járvány minden pillanatában az egészségügyi dolgozók is, a szociális otthonok dolgozói is mindig megkapták azokat a védőfelszereléseket, amelyeknek a használata indokolt volt.” A helyében ezt szabadtéren mondanám, nem a járvány, hanem bizonyos statikai problémák miatt. Még rádől az épület.

A parlamentben a 33 éves Renáta haláláról kérdik, akit csak a nyolcadik kórház fogadott be, legutóbb gratulált Bangónénak, hogy „igaz történetekkel tetszett szórakoztatni a parlamentet”, most a névnapján élcelődik, hogy Mikuláskor van, letagadott értelmetlen kiürítési utasításai következményeit pedig rákeni a fél magyar orvostársadalomra, akik eszerint tömegesen szegték meg hippokráteszi esküjüket.

Orbán: „Nem esik nehezemre gratulálni Szlovákiának, elismerni, hogy talán nálunk is jobban védekeztek”. Nem talán, 499:28 a halottak száma! És hiányos a mondat: továbbá Csehországnak, Lengyelországnak, Szerbiának, Szlovéniának, Horvátországnak. „Amikor minden nemzetközi szervezet azt mondta, hogy nem lesz súlyos a járvány, Kásler Miklós Európában talán elsőként hívta össze azt a testületet, amely eldöntötte, hogy védekezni kell”. Azt hiszi, hogy a talán elmossa a hazugságot? Elsőként? A környéken nem tud egy hatodik helyet szerezni, kivéve a fertőzésekre eső halott számot, mert abban az olaszokkal, az angolokkal és a franciákkal csatázhatunk az első helyért. Nem beszélve a hazaküldöttekről. Renáta baját egy gyakorlott nővér öt perc alatt megállapítja! Szóval máshol nem hívtak össze szakembereket, illetve ahol igen, ott azt mondták, hogy nem kell védekezni. Mind a szakember, mind a védekezés Kásler ötlete volt! És le van védetve?

„Nyugodtan sorba állhatnak bocsánatkérésre azok a közéleti szereplők, akik az elmúlt hetekben emiatt támadták Magyarországot és a magyar demokráciát” – mondja Dömötör Csaba azokról, akik jogosan kifogásolták a határidő nélküli rendkívüli jogrendet. Ha én most felsorolnám, hogy nekik miért kéne bocsánatot kérni estig tartana. S megismétli a matematikai analfabétáknak szánt mondatot: „A koronavírus Magyarországon sokkal kevesebb emberéletet követelt más európai országokhoz képest”. A környékhez hasonlítsd, pubi! Három szomszédunk, a szerbek, a horvátok és a szlovákok kétszer annyian vannak, halottjaik összlétszáma a miénk alig háromnegyede, arányosan a harmada! A nálunk több cseheknél kevesebb mint a kétharmada. A lengyeleknél arányosan a fele. Ez a papagáj azt hiszi, hogy a hangos hazugság igazsággá erősödik? Holnap gyászolhatjuk az 500. halottat!

„Soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ágyakat kell kiüríteni” – mondja Kásler. Mert úgy mondták napokig, hányat kell „felszabadítani”. Mint a szovjetek 45 évig. Csak az után sikerült a laktanyáikat kiüríteni. Őket mikor fogjuk?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here