Kiderült Antall nem tekintette Orbánt politikai örökösének, sokkal inkább arra figyelmeztette, hogy “ne felejtse el Orbán, miért harcolt” a rendszerváltáskor. Elég megdöbbentő figyelmeztetés ez.

Nagyinterjút adott a Válasz Online-nak a néhai miniszterelnök fia, Antall György, aki fültanúja volt Antall és Orbán Viktor utolsó telefonbeszélgetésének. Kiderült igen megdöbbentő figyelmeztetést fogalmazott meg a haldokló miniszterelnök Orbánnak.

Antall József elsőszülött fia annak ellenére nem beszélt édesapjáról eddig részletesen a nyilvánosságban, hogy az első szabadon választott miniszterelnök „titkos tanácsosaként” sok mindent látott és hallott. Most kivételt tett.

Arra a kérdésre, hogy Antall József halálos ágyán tényleg politikai örökösének tette-e meg Orbán Viktort. Antall György annyit válaszolt, hogy valójában csak két tanácsot adott a haldokló miniszterelnök a fiatal ellenzéki vezetőnek.

„Ott álltam akkor édesapám kórházi ágya mellett, pontosan tudom, mi hangzott el azon a beszélgetésen. Azt mondta neki: “ne felejtsd el, miért harcoltunk”, az Ellenzéki Kerekasztal idején, illetve Orbán Viktor lelkére kötötte, hogy vigyázzon a pártjára. Körülbelül ez volt a két üzenet” – fogalmazott az interjúban.

Ez a figyelmeztetés igazán megdöbbentő, annak fényében, hogy Orbán gyakorlatilag arcon köpte a rendszerváltáskori elveit. Felmerül a kérdés, hogy vajon Antall látta Orbán szélkakas jelemét, ezért figyelmeztette így?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here