Nem változott 10 éve a családtámogatás összege, holott a megélhetés költségei az egekbe szöktek.  Követeljük, hogy azonnal emeljék duplájára a családi pótlékot!- ezzel a kísérőszöveggel hozta nyilvánosságra az MSZP a tényeket bemutató infovideóját

Az MSZP arra is felhívja a figyelmet, hogy az Orbán-kormány nem segít a nyugdíjasokon, 2020-ban is csak 2,8%-kal emelte a nyugdíjakat, miközben az élelmiszerárak is durván elszálltak.

Majd a párt kijelenti, hogy követeljük a 6,5%-os azonnali nyugdíjemelést és a 80.000 forintos minimálnyugdíjat!

Zárás képen a szocialisták leszögezik, hogy Orbán és 133 embere 600 milliárd forinthoz juttatja a haverokat, a dolgozók és a munkanélküliek megmentése helyett.Több pénzt a munkahelyek védelmére! 80%-os bértámogatást a hazai kis- és közepes vállakozásoknak a magyar dolgozók érdekében!

Majd arra kérik az ellenzék híveit, hogy támogassák az MSZP követeléseit, melyre egy aláírásgyűjtést indítottak, melyet online itt írhat alá!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here