Lendvai Ildikó facbookon ismét reagált Orbán Viktor szokásos pénteki interjújára. Így mára már elmondható, hogy új politikai hagyomány született: Orbán okoskodik a rádióban, Lendvai meg hülyét csinál belőle a Facebookon, íme:

Azért voltak ennek a pénteknek derűs mozzanatai is. Reggel a miniszterelnök a rádión át három sziporkával is felvillanyozott.

1. Megtudtam, hogy “az elmúlt tíz év legjobb döntése volt a rendkívüli jogrend bevezetése”. Nem gondoltam, hogy ilyen pocsékra értékeli a saját tevékenységét. Mert ha ez a legjobb, akkor milyen lehetett a többi?!

2. De ez semmi ahhoz képest, hogy kiderült: a járvány elleni védekezés a nemzeti konzultációk miatt volt sikeres. Mi hülyék, meg folyton maszkok után kajtattunk. Mint hallhattuk, a konzultációval szoktattak minket rá az együttműködésre, ami a siker záloga. Ezek szerint olyanok is megúsztuk a bajt, akik ezt ki sem érdemeltük, mert én pl. még a büdös életben nem küldtem vissza egyetlen konzultációs ívet sem. Bűnbánatom jeléül talán ezt a mostanit majd kitöltöm.

Csak ne volnának olyan nehezek a kérdések! A miniszterelnök úr, mint jelezte, azt akarja megtudni tőlem, akarok-e Soros adósrabszolgájaként kínlódni, és egész életemben neki törleszteni. Hát ki tudna erre kapásból felelni! Nem tudom, az jó válasz-e, hogy inkább a kínaiaknak meg az oroszoknak akarok, Paks és az új vasútvonal miatt.

3. A legfontosabb információ az volt, hogy elmondta: a Fideszre akkor szavaznak az emberek, ha baj van, mert tudják, hogy ők majd megoldják. Végre megértettem, miért nyertek 2014-ben és 18-ban is. Baj volt, hát ezért. De könyörgöm, azért nem kellene 2022-t is ekkora igyekezettel bebiztosítani!

 

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here