Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bicskanyitogató gyűlölködést mutatott be Kövér László Trianon századék évfordulóján is. Az a vezetőpolitikus, aki egy ilyen nemzeti tragédiát arra használ fel, hogy politikai ellenfelei ellen uszítson és gyűlölködjön a véleményem szerint senkiháziskodik méghozzá a legnagyobban. 

Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke ismét bebizonyította, hogy imád senkiháziskodni. Ugyanis a nemzetük egyik legnagyobb tragédiáját arra használta fel, hogy a Magyar Nemzetben szerdán megjelent interjúban arról beszéljen, hogy nem tartja őszintének a főpolgármester Trianon századik évfordulója alkalmából tett kezdeményezését, illetve hogy a magyar baloldal újra és újra rátámad a saját nemzetére.

Egész pontosan Kövér László az  interjúban így fogalmazott,  a magyar baloldal – immár több mint száz éve – újra és újra rátámad a saját nemzetére. Trianonban sem így szabták volna meg a határainkat, ha 1918-1919-ben a magyar baloldal nem árulja el a nemzetet.

Majd azt is kifejtette, hogy Karácsony Gergely kezdeményezését, amelyben egyperces megállásra kérte a fővárost a diktátum aláírása időpontjában, nem tartja őszintének. Szerinte a baloldal politikusainak egy kisebb része szégyelli és nem szívesen hirdeti a nemzettel kapcsolatos álláspontját.

Mondjuk szerintem, az aki a nemzetünk egyik legnagyobb tragédiájának 100. évfordulóját arra használja, hogy gyűlölködjön és politikai riválisai ellen uszítson és hazugságokat terjesszen, az nem csinál mást mint, senkiháziskodik.

De ha már hazugságnál járunk Kövér figyelmét biztos elkerülték azok a történelmi tények, hogy ezekben az időkben a magyar baloldal fegyvert ragadott és vörös hadsereg néven bevonult a felvidékre, míg a jobboldal akkor is csak arra koncentrált, hogyan tudja megkaparintani a hatalmat.

Kövér biztos szomorúan fogja azt is fogadni, hogy még a “Nem, Nem, Soha!” jelmondat is egy baloldali politikustól, történetesen Károlyi Mihálytól származik. Tudják, attól a Károlyitól, akinek a szobrát ez a Kövér nevű ember száműzte a parlament mellől.

Hát kb ennyit rólatok.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here