Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP szerint igazságosabb lenne, ha minden nyugdíjas ugyanakkora összeget kapna 13. havi járandóságként ezért azt javasoljuk, hogy annak összegét egységesen 140 ezer forintban állapítsák meg, és még idén július 1-jétől kezdjék meg a kifizetését. Erről az MSZP egy közvélemény-kutató szavazást is indított.

A párt azt írja, hogy a fenti javaslat minden érintettnek már ebben az évben plusz 35 ezer forintot jelentene fejenként. Ezzel pedig a nyugdíjasok kétharmada jobban járna, hiszen ők átlagos vagy átlag alatti mértékű nyugdíjat kapnak.

A javaslatról online szavazást tartottunk, amelynek eredménye szerint a voksolók 94%-a egyetért a 13. havi nyugdíj igazságos bevezetésével- írja az MSZP a közleményében.

Magyarország lakóinak csaknem egyharmada időskorú. Ők nemcsak a vírusnak, hanem a válságnak is fokozottan ki van téve, hiszen a folyamatosan emelkedő árakat, kiadásokat az értéküket veszítő nyugdíjakból kell fizetniük.

Nekik most van szükségük segítségre, ezért elvárjuk a Fidesztől, hogy támogassa a 13. havi nyugdíj igazságos bevezetésére vonatkozó javaslatunkat- zárja az MSZP a sorait.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here