A veszélyhelyzet megszűnése, azaz június 18-a után is marad még a 65 év felettiek vásárlási időkorlátja egy ideig – mondta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az ATV kérdésére a mai Kormányinfón.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő korábban azt mondta, remélik, hogy hamarosan feloldhatják a 65 év felettiek három órás vásárlási idősávját. Mikor kerül erre sor, lesz-e más szabályozás helyette, ami az időseket érinti ? – kérdezte az ATV az online Kormányinfón.

Gulyás Gergely erre azt mondta: ez egy szándék, semmilyen időpont-jelölésről nincs szó. Szeretnék, ha az élet a normális kerékvágásba térhetne vissza. De a 65 évesek időkorlátjának a feloldására még várni kell – derült ki a miniszter szavaiból.

Még június 18-a után is, ha véget ér a veszélyhelyzet, a 65 évek feletti számára kötelező idősávra szükség lesz, ez az ő védelmüket szolgálja. Az viszont nem biztos, hogy 9-12 óra marad ez a sáv.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here