Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Durván tíz nap alatt, a kórházból hazaküldött betegek közül kilencen is meghaltak, pedig Németh Athina mentőtiszt mindent megtett: szolgálata mellett, hospice-ellátás keretében segített a hazaküldött betegeknek.

 

„A kórházkiürítések embertelenségét számtalan emberi sors, valós tragédia bizonyítja a rideg számok mögött. Korózs Lajos, az MSZP által publikált valóságfilmben egy olyan önkéntes ápolóval beszélgetett, aki próbálta megmenteni a kórházból kirakott emberek méltóságát, de tíz betegéből kilenc így is elhunyt” – ezzel a kommentárral tette ki hivatalos közösségi oldalára a Németh Athinával készült videót a Magyar Szocialista Párt.

A korábban Bangóné Borbély Ildikó által bemutatott történethez hasonlóan megrázó riportfilmben megszólal az egyik hazaküldött és elhunyt idős beteg lánya is, akinek édesanyját gyakorlatilag úgy küldték haza a kórházból, hogy haldoklott.

A Németh Athina által segített betegek között volt májdaganattól szenvedő, és olyan is, aki hetek óta nem volt magánál, mégis – a mentős által ismertetett dokumentumok szerint – saját maga kérte, hogy küldjék haza. Olyan betegről is mesélt, akit úgy küldtek haza, hogy műtéti sebe nem volt teljesen összevarrva.

Mint ismeretes, Kásler Miklós, az egészségügyért is felelős miniszter azt mondta, hogy a minisztériumhoz az ágykiürítésekkel kapcsolatban nem érkezett panasz, de korábban azt is állította, hogy nem voltak általa elrendelt ágykiürítések a kórházakban. Ezt is cáfolj az MSZP a valóságfilmben, ugyanis Müller Cecília ezen bejelentését is idézi a film.

Update:

A botrány bomba tényleg robbant: az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kiadott egy közleményt a videó megjelenése után, hogy náluk nem dolgozik ilyen nevű mentő tiszt. Majd azt MSZP törölte a videót.

Az ATV-ben tegnap Németh Athina is vendég volt, ahol  megerősítette azt a kijelentését, miszerint 43 éve dolgozik mentősként, de sosem volt az Országos Mentőszolgálat munkatársa. Azt is elárulta, hogy van olyan magántulajdonban lévő mentőszolgálat, amely 1979 óta működik Magyarországon és itt dolgozott ő is. A mentőszolgálatot nem akarta megnevezni, de elvileg ők is elhatárolódtak tőle.

Ma rémhírterjesztés miatt büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MSZP Facebook-oldalára felkerült videó okán. Az EMMI közleménye szerint a videóban elhangzott hamis állítások a jelen veszélyhelyzetben különösen alkalmasak voltak a társadalomban indokolatlan nyugtalanság keltésére, az egészségüggyel szembeni közbizalom aláásására, ezen keresztül a járvánnyal szembeni védekezés hatékonyságának lerontására.

Az állítások, valamint az, hogy a nyilatkozó személy “mentőtisztként” fogalmazta meg őket, súlyosan sértették továbbá az egészségügy egész szervezetrendszerét, sárba rántva az egészségügyi dolgozók szakmai becsületét, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezúton is visszautasít.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here