Egyre több és régóta tartó kritika éri az idősek vásárlási sávját, amit még Orbánék a járvány vészhelyzet kellős közepén vezettek be. Sem az idősek, sem az aktívkorúak nem szeretik az intézkedést.

Most Ceglédi Zoltán, az ismert politika elemző is kiakadt egy Facebook poszt erejéig az erősen kritizált intézkedésen.

Mint írja az elemző, elfelejtettem a szépkorú sávot, megpróbáltam bemenni a Sparba. Mielőtt kiküldtek, még láttam, hogy tök üres. És ez még így lesz két és fél órán át.

Strandon, fodrásznál, zokniboltban nem fertőző, ha egy néni-bácsi is bent van, de a kifliknél igen. Fejezzük már be ezt a hülyeséget! Fejezzük már be ezt a hülyeséget!- teszi hozzá Ceglédi.

Az fővárosi kerületek is többször kezdeményezték már az idősáv felülvizsgálatát, de a nyugdíjasok részéről is érkezett kritika, hogy rövid és napon belül sem a legideálisabb nekik ez az idősáv.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here