Brutális egészségügyi katasztrófahelyzet uralkodik a gyenge kormány tehetetlen egészségpolitikája miatt a győri kórházban- írja közleményében a DK győri önkormányzati képviselője, Glázer Tímea.

A koronavírus-járvány miatt a győri kórházban közel félmillió vizsgálatot halasztottak el az elmúlt időszakban. Most, a járvány lecsengése után pedig gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy a betegek időponthoz jussanak, napi többezer hívás érkezik időpontfoglalás miatt.

A Demokratikus Koalíció emlékeztet mindenkit, az egészségügyi válsághelyzet csakis és kizárólag a gyáva és gyenge kormány alkalmatlanságának eredménye.

Ha hosszú évek alatt nem pusztítják le az egészségügyet, nem teljesen fogalmatlan embereket tolnak miniszteri és államtitkári pozíciókba, ha nem lopják és stadionozzák el az egészségügyre fordítható pénzeket, és nem üldözik el az orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat, akkor ma nem fordulhatna elő, hogy az ország egyik legnagyobb városában ellátás nélkül maradnak beteg emberek.

Mi, európai magyarok ezt az Orbán-rezsim szégyenének tartjuk, amiért egyszer még külön felelősségre fogjuk vonni őket.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here