Orbán Viktor még első miniszter elnöki ciklusa idején kolbászt töltött, majd 2010-ben meghirdette a pálinka gőzös szabadságharcot, amivel kvázi tönkre is tette a magyar minőségi pálinkát. Látható, hogy Orbán kreatívan használja a politikában a hungarikumokat, most úgy látszik lecserélték Fideszék a kolbászt és a pálinkát: már csak savanyú uborka jut a magyaroknak. 

Orbán Viktor mindig igyekszik a politikájához a hungarikumok közül is szimbólumot választani. Az első kormányzása idején a kolbász, majd a pálinka volt melynek társaságban gyakran mutatkozott a miniszter elnök. Figyelve a kormány kommunikációját, minden jel arra utal, hogy magyarok ezután savanyú uborkát kapnak, kolbász és pálinka helyett.

Még májusban Orbán Viktor miniszterelnök új videójában a kovászos uborka elkészítését mutatta be. A hozzávalók: uborka, kenyér, víz, só, feketebors, fokhagyma, kapor. Majd nem sokkal rá szlovák kollégájának is egy csupor uborkát vitt ajándékba.

Ahogy ez Fideszék profi kommunikációs gépezetében lenni szokott: ha főnök kolbászt tölt, akkor mindenki, ha a főnök pálinkát iszik akkor mindenki. S nolám, a Fidesz frakcióban már mindenki savanyú uborka lázban ég:

Minap a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd is úgy döntött, megosztja követőivel, ő hogy készíti a kovászos uborkát. Most pedig Rácz Zsófia, az EMMI ifjúsági ügyekért felelős helyettes államtitkár tett közzé egy erről szóló insta sztorit.

Mondjuk most az egyszer tényleg találó szimbólumot választott a Fidesz, valóban a savanyú uborka jól illik a kormányzásukhoz!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here