Az MSZP szerint az időseket komolyabban érintette a koronavírus. Szakács László (MSZP) hat százalékot meghaladó nyugdíjemelés mellett érvelt, arra hivatkozva, hogy a nyugdíjas vásárlói kosarat jóval nagyobb infláció érte, mint 2,8 százalék.

 

Úgy értékelt: a kormány szerint azt kellene most ünnepelni, hogy majd jövő februárban segítenek egy heti nyugdíjjal.

“Nagyon sok nyugdíjas nevében tudom mondani, hogy ennek az ötletnek a gazdája tartsa vissza a levegőt addig, legyen kedves” – fogalmazott. Kijelentette: a nyugdíjasoknak nemcsak jövőre, hanem most is kell a segítség.

Kiállt a munkavállalók támogatása mellett. Érdemi bértámogatási rendszert javasolt, kritizálva a német kurzarbeit rendszer “magyarosítását”.

Úgy jártak ezzel, “mint a lengyel mérnökök a Fiattal: addig fejlesztgették, amíg kispolszki lett belőle” – fogalmazott. Bírálta az önkormányzatokat érő elvonásokat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here