Az állampolgárok és a parkolási társaságok is egy huzamosabb felkészülési időt kaptak a fizetős parkolás visszaállításáig, tehát hiába lehet ma éjféltől vége a járvány vészhelyzetnek, vannak dolgok, amik nem változnak egyenlőre.

A veszélyhelyzet tervezett megszüntetését követően kb. egy hétig, átmeneti intézkedésként – az állampolgárok érdekét és a kiszámíthatóságot szem előtt tartva – várakozási díjat július elsejéig nem kell fizetni” – írta Orbán Balázs államtitkár a DK-s Oláh Lajos írásbeli kérdésére.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy akár már szerda éjfélkor véget érhet a rendkívüli jogrend, miután az Országgyűlés elfogadta a szükséges törvényt, azonban az ingyenes parkolás még 13 napig fent marad az államtitkár tájékoztatása alapján.

Az ingyenes parkolást nagyon sok kritika éri, azon túl hogy hatalmas veszteségeket okoz az önkormányzatoknak Budapest belvárosában mára már parkolási káosz alakult ki. Kocsik hosszú, akár fél órákig is köröznek, mire találnak egy szabad helyett.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here