Ahogy a Hír Hugó számolt be róla, ma délelőtt Karácsony Gergely, Budapest ellenzéki főpolgármestere az utcára hívta a szimpatizánsait. Az akció nem volt túl szervezve, ennek ellenére hatalmas a tömeg a rakparton.

Tegnap írta a főpolgármester facbookon, (egy chat üzenetben), a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon álljunk ki együtt a fővárosunkat fojtogató elvonások, a kicsinyes politikai bosszú ellen. Örülnék, ha újra találkozhatnánk és válthatnánk pár szót vasárnap.

Az egy nap alatt, szinte spontán mód szervezet akcióra hatalmas tömeg gyűlt össze Karácsony Gergely hívó szavára, na jó ebbe a Hír Hugó is egy kicsit besegített, mint ahogy több média is megjegyezte, csak a szokásos minket fikázó stílusukba.

(Itt jegyezzük meg, hogy kövessetek be minket Facebookon, hogy legközelebb is értesüljetek a dolgokról: katt ide, majd like!)

Tegnap nyilatkozták: színpad, hangosítás és beszédek nem lesznek, ennek ellenére hatalmas a hangulat.

Most Karácsony Gergely a média kérdéseire válaszol és a tömeg skandál. Az érezhető, hogy a kormány folyamatos támadása ellenére a főpolgármester hihetetlenül népszerű: Hajrá Gergő! Veled vagyunk! -skandálja a hatalmas tömeg és folyamatos tapsot kap a városvezető.

Szóval kedves  Viktor, az emberek nem hülyék: megmutatták, hogy nem nyalják be az ócska dumátokat, pontosan látják, hogy mit aljaskodtatok össze és hogyan akartok bosszút állni a budapestieken, azért mert elkergették a Fidesz-bábokat 2019 őszén!

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki akcióról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facbookon, hogy mindenki lássa, több ezres tömeg tüntet a rakparton Orbánék ellen, Karácsony mellett!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here