A párt úgy fogalmazott, hogy “magyarok ezreinek életével szórakozik a gyenge, gyáva Orbán-kormány”.

A DK közleménye szerint a koronavírus-járvány megszűntével ismét kezdenek visszatérni a betegek a kórházakba, szűrővizsgálatokra, kezelésekre, és elképesztő várólistával lehet találkozni.

“Mi, európai magyarok emlékeztetünk mindenkit, a Fidesz tíz év kormányzás alatt egy fűszálat nem tett keresztbe azért, hogy javítson a magyar emberek vagy a magyar egészségügy helyzetén.

Nyilván azokból az ellopott közpénzekből, amik nem is túl titkolt módon Orbánt és holdudvarát gyarapítják, nem nehéz kifizetni a hazai és külföldi luxuskezeléseket, de az emberek nagy része nagyon nem így él. Tiltakozunk a további pusztítás ellen, és azonnali megoldást követelünk az egészségügyi válsághelyzetre!” – írták.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here