Vasárnap érkezett a hír, hogy egy kormányközelinek mondható tanácsadó javaslatára szétvernék az Indexet, és kiszerveznék az egyes rovatokat alvállalkozóknak.

Azóta folyamatosan mennek a tárgyalások az Indexet tulajdonló alapítvány, a CEMP Sales House, valamint a szerkesztőség között. A legújabb fejlemény az, hogy távozik a vezérigazgató Pusztay András.

Erről Dull Szabolcs számolt be egy szolgálati közleményben.

Kedden újabb fejlemény történt: Pusztay András, az Index vezérigazgatója távozott a posztjáról. A helyére pedig Ződi Zsolt, a Magyar Tudományos Akadémia Jogtudományi Intézetének tudományos munkatársa érkezik.

Nem látjuk még, mi következik az újságért és a szerkesztőség egységéért mindig kiálló vezérigazgatónk távozásából. Egy valamit azonban biztosan tudunk:

továbbra is ragaszkodunk a tartalmi függetlenséghez és a szerkesztőség érinthetetlenségéhez.
– írta Dull.

Az Index helyzetéről tájékoztató szabadindex.eu-n változatlanul a sárga, “Veszélyben” feliratú területen áll a mutató.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here