Kálmán Olga egy remek kis doku filmben rántja le Orbánék legújabb mesterkedéséről a leplet, kifejti miért akarják megkaparintani az Index.hu-t

Úgy tűnik, most az index.hu-ra fáj a foguk. A propagandagépezet egy percre sem pihen, hiszen Orbánék számára ez a hatalommegtartás egyik legfontosabb eszköze- írja Kálmán Olga a Facbookon megjelent videója mellé ajánlásképen

Azt is hozzá teszi: Letarolni, megszerezni, csicskává tenni -ez a recept. Persze az összelopott pénzből nem nehéz ekkora médiabirodalmat kiépíteni. Mindegy milyen áron, a legfontosabb, hogy teljesüljön Orbán célja: ne derüljön ki az igazság a korrupt rendszeréről.

Kálmán a kisfilmben remekül összefoglalja, hogy Orbánéknak mi a valódi célja azzal, hogy megszerezzék és kontrollálják a teljes médiát.

A propaganda média nem fog beszámolni Kálmán Olga leleplező videójáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi is a valódi céljuk Orbánéknak!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here