Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP sikerpolgármestere által vezetett XIII. kerület ismét olyat lépett, amiről sok Fideszes példát vehetne, míg ők haveroknak, tehát egymásnak osztogatják az önkormányzati lakásokat Tóth Józsefék újra lakást adnak a fiataloknak.

Ráadásul kettő konstrukcióban is lakáshoz lehet jutni az MSZP sikerpolgármester által vezetett kerületben.

2020. július 27-ig újra lehet a XIII. kerületi önkormányzati tulajdonban álló fecskeházi lakásokra pályázni – írja a XIII. Kerületi Közszolgáltató a weboldalán.

Azok a fiatal – 35. életévüket be nem töltött – házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők pályázhatnak az MSZP-s vezetésű önkormányzatnál bérlakásokra, akik képesek végleges lakáshoz jutásukat 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani.

A bérleti jog maximum 8 éves határozott időre szól, nem hosszabbítható meg, nem cserélhető el és nem ruházható át. A lakások bérleti díja: 467 Ft/m2/hó+ ÁFA, mely az egyéb szolgáltatások díját nem tartalmazza.

A második konstrukcióban a XIII.kerületi Klapka utca 17. címen, a Klapka Központban található lakások 5 éves, határozott időtartamának bérleti jogát lehet megszerezni.

A Klapka Központ különleges építészeti megoldása, hogy két különálló, műszakilag, funkcionálisan mégis összekapcsolt részből áll: a Főépületből és a Dombházból, amelyeket a földszinten a hangulatos passzázs, az emeleten pedig a lebegő folyosók kötnek össze. A Főépület a 2-5. szintjén alakítottak ki 33 darab önkormányzati bérlakást, változatos térmértékek mellett: 1+½ szobás (44 m²-60 m²) és 3 szobás (89 m²) lakóegység-típusokkal.

Ráadásul, a  terepszint alatt 100 férőhelyes teremgarázs található, amelyből 33 db gépkocsi beállóhely a lakások számához igazítva a lakásbérlők bérletére fenntartott. Minden lakáshoz tartozik tároló helyiség is a pinceszinten.

A hőveszteség csökkentése érdekében az épület a passzív jellegű épületekre jellemző hőszigeteléssel és nyílászárókkal rendelkezik, a fűtési és melegvíz-energiáját távhő biztosítja, az épület hűtését VRV hőszivattyús rendszer állítja elő.

A Bérbeadó gondoskodik a közös területek karbantartási, takarítási, hulladékkezelési és kertészeti tevékenységének ellátásáról, ezzel emelt szintű szolgáltatásban részesülnek a bérlőink.

A lakások lakbére piaci alapú, amely 2020. évben: – a 45 m² alatti lakások esetén 1.200.- Ft+ÁFA/m²/hó,  – 45 m² feletti lakások esetén 800.- Ft+ÁFA/m²/hó.

A Klapka Központban a lakbéren felül minden lakás esetében 400.- Ft+ÁFA/m²/hó üzemeltetési költséget kell megfizetni a 34/2006. (XI. 20.) önkormányzati rendelet 6. § (6) bekezdése alapján.

A pályázatot nyomtatványon lehet benyújtani, mely a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Lakásgazdálkodási csoportjánál (1131 Budapest, Béke utca 65. földszint), vagy a Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában (Lehel Csarnok Galéria szint, 1134 Budapest, Váci út 9-15.) beszerezhető, valamint letölthető a közszolgáltató oldaláról.

A fiataloknak szóló fecskeház pályázat pontos, részletes leírását, feltételeit itt, a Klapka ház lakásairól szóló pályázat leírását itt lehet elolvasni!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy míg a Fideszes polgármesterek a haveroknak osztogatnak lakásokat addig az MSZP XIII. kerületi sikerpolgármestere a fiatalokra gondol, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valódi különbség.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here