Budapesten a Rákóczi út és a Klauzál utca kereszteződésében – a Blaha Lujza térnél – egy szabálytalan biciklis zebrán ütött el egy embert.- írja az Origo

 

A felvételen látszik, hogy a biciklis, mielőtt a zebrához ért volna, hátranézett, nem figyelte sem az utat, sem a lámpát, ami pirosra váltott. Fékezés nélkül nekiment a zebrán szabályosan közlekedő férfinek.

Az ütközés közben össze is fejeltek, majd mind a ketten a földre estek. A felvételen látszik, hogy  az elgázolt férfi a fejét fogja, miután felkel a földről.

A balesetet egy piros lámpánál várakozó autó rögzítette. A felvételen jól látszik, hogy a gázoló biciklist követő két másik biciklis is a piroson ment át, és végül csak a baleset miatt lassítottak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here