Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A nemzeti inzultációs íveket egymás után kapjuk- írja Facebookon az ellenzéki aktivista, majd fényképen megmutatja, hogy pontosan mennyi ívet is vittek neki vissza a magyarok

Minden jel szerint teljesen kipukkadni látszik, Orbánék Nemzeti Konzultációs lufija. Az ellenzéki aktivisták és az ellenzéki pártok ország szerte gyűjtik a Nemzeti Konzultációs íveket.

Az egyik ellenzéki aktivista egy megdöbbentő fotót hozott nyilvánosságra: megmutatta, hogy rövid idő alatt menyi ívet vittek neki vissza a magyar emberek. Egyértelmű, hogy nem kérnek Orbánék propaganda konzultációjából- írja az egyik kommentelő.

Nem véletlen, hogy Fideszéknél egyre nagyobb a feszültség. A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy megtámadtak egy MSZP-aktivistát a Széll Kálmán téren. A támadó nemzeti konzultációs íveket akart elrabolni a nála vagy egy fejjel alacsonyabb nő táskájából. Az aktivista megvédte magát, a férfi elmenekült.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők indították az akciót a kitöltetlen nemzeti konzultációs kérdőívek összegyűjtésére.

A képviselők szerint az akcióval azok tiltakozhatnak a kormány legújabb konzultációja ellen, akik nem dőlnek be a propagandának, és úgy gondolják, hogy ezekben a válságos időkben jobb helye is lenne az adófizetői pénzeknek.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy halad az ellenzéki akció, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facebookon, hogy mindenki lássa kipukkadt Orbánék propaganda konzultációja.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here