„Csoda a parlamentben!” – kezdi közleményét Székely Sándor, független ellenzéki országgyűlési képviselő, melyben arról számol be, a Fidesz – KDNP támogat egy ellenzéki határozati javaslatot.

Székely Sándor Zebraminimum elnevezésű kezdeményezése, „többek között a jelenlegi jogi szabályozás felülvizsgálatát, és a KRESZ módosítását is tartalmazza”.

A közlemény szerint minderre azért volt szükség, mert a tavalyi évben 984 baleset történt gyalogátkelőhelyen, ennek fele a fővárosban. Rámutat: a gyalogátkelőhelyeket több mint 30 éves törvény szabályozza, így az mára elavult.

Erre a megállapításra jutott az Országgyűlés Gazdasági bizottságának Közlekedési albizottsága is, ezért úgy döntött, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium jogalkotását támogatja és az ügyben tájékoztatást kér a tárcától – áll a közleményben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here