Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Alig ocsúdtunk fel a Kelta-ügyből, most a  Narancs.hu értesülései szerint öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és két rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel sz@xuális cselekmény végzésével elkövetett sz@xuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy most 70 éves kötegyáni férfi ellen, aki korábban rendőrként dolgozott.

A portál beszámolója szerint a férfi 2019 augusztusában a saját udvarára becsalta és házában f@jtalankodott a 8 éves kisfiúval a Békés megyei Kötegyánban. Az esetről a fiú édesanyja beszélt a Beol.hu-nak és elmondta, hogy gyerekei és azok barátai délutánonként a játszótérre mentek és este fél 8-ra mindig hazaértek.

Egyik alkalommal a kisfiú nem ment időre haza, de az édesanyja nem gondolt semmi rosszra. Másnap ugyanez történt, ekkor az édesanyja utána ment a játszótérre, ahol nem találta a fiát. A játszótársaktól tudta meg, hogy „az öreg bácsinál” lehet. Az asszony elment a nyugdíjas férfihoz, és elhozta onnan a gyerekét, ahol az övén kívül mások is voltak.

Amikor kérdőre vonta a fiát, ő elmondta, hogy az idős férfi pénzt ígért, ha a gyerekek az udvarban összegyűjtik a szemetet, de segített nekik biciklit javítani, emellett pedig cigivel, sörrel és borral kínálta a 10 év alatti gyerekeket.

A fiúról a házban lekerült a nadrág, az idős férfi f@jtalankodott vele és a testvérével is próbálkozott. A kirendelt pszichológusok és pszichiáterek megállapították, hogy a gyerek igazat mond, az anyja pedig nagyon elkeseredett, hogy fiában örökre nyomot hagy az abúzus.

A Gyulai Járási Ügyészség 2019 szeptemberében kezdeményezte az akkor 69 éves kötegyáni férfi, B. M. előzetes letartóztatását 12. életévét be nem töltött személlyel sz@xuális cselekmény végzésével elkövetett sz@xuális erőszak bűntette, valamint 4 rendbeli züllött életmód folytatására rábírásával elkövetett kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt, írja a Narancs.hu, a bíróság pedig helyt adott a kezdeményezésnek.

A portál megtudta, hogy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nemrégiben befejezte a nyomozást az ügyben és május 27-én vádemelési javaslattal továbbította az ügyet a Gyulai Járási Ügyészégre. A Narancs.hu-nak több, egymástól független forrásból úgy tudja, hogy a vádlott korábban rendőr volt, ezt azonban sem a rendőrség, sem az ügyészség nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolták.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here