Újabb korlátozásokra kell számítani Magyarországon, de még nem tudjuk, hogy mikor – idézi a Orbán Viktor miniszterelnök interjúját a Portfolio.hu.

Az első csatát megnyertük Magyarországon, de Horvátországban, Romániában, Szerbiában megszaladt a koronavírus-fertőzések száma az elmúlt időszakban – fogalmazott a miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Orbán Viktor a behurcolást nevezte meg nagy veszélynek, mert a magyar új esetek mögött megtalálható mindig a behurcolás.

Az operatív törzs ma délig teszi meg a javaslatot arra, hogy a behurcolás ellen miként védekezzünk. Ma-holnap döntéseket tudunk hozni – tette hozzá. Magyarország Orbán Viktor szerint biztonságos, de a környező országokban emelkedik az esetszám, erre tekintettel kell lenni. Idén inkább a Balatonra menjünk nyaralni, mint Horvátországba – mondta a miniszterelnök.

A koronavírus elleni uniós források elosztásának rugalmasnak és igazságosnak kell lennie Orbán Viktor szerint, mert másképp kell kezelni a helyzetet különböző országokban, és nem szabad, hogy az egyes országok “adósrabszolgává” váljanak.

Szerinte most a gazdaság újraindításával kell foglalkozni, és nem a jogállamisági kérdésekkel, erre akkor kell visszatérni, amikor megoldottuk a gazdasági problémákat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here